Log in

 

Varför statistik?


"Att mäta är att veta"
- Jag har läst det där någon-stans, och det är verkligen sant. Du kan gissa tills du blir blå angående vad som sker på din hemsida, men ändå aldrig säkert veta. Antagligen kommer du bli förvånad när du väl börjar mäta hur besökarna beter sig.

Dra rätt slutsatser och du kommer ha ett övertag jämfört med de som konkurrerar om dina besökares uppmärksamhet och lojalitet...

Sekretess- och Integritetspolicy

För att denna webbplats skall kunna ge god information åt användarna samt justeras så att den bättre tillgodoser användarna så inhämtas information om hur en besökare använder denna webbplats. Denna information kan INTE identifiera en enskild användare.

Enda tillfället då personlig information från webbplatsen sparas är om du fyller i ett formulär eller liknande, men då är du naturligtvis medveten om att du lämnar information eftersom du aktivt gör något för att förmedla information.

Personlig information lämnas aldrig ut till någon annan - den används endast för att kunna tillgodose dina behov som besökare och användare av denna hemsida.

Genom att du använder denna webbplats så godkänner du vår integritetspolicy.
 

Läs även Om Cookies.